For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Beste VeloScout Gebruiker,

Door de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelen van het kabinet om ons te beschermen, ziet het leven er voor ons allemaal heel anders uit. Dat brengt onzekerheden met zich. In deze moeilijke periode ligt onze eerste en voornaamste zorg bij de veiligheid van onze gebruikers. We willen ervoor zorgen dat je veilig via VeloScout  kunt blijven handelen.

Om deze veiligheid te borgen, roepen we jou als VeloScout gebruiker op om hierbij zoveel mogelijk de adviezen en voorschriften van de overheid en het RIVM te volgen. Daarnaast raden we je aan om bij de aan- en verkoop van je racefiets, mountainbike en/of onderdeel gebruik te maken van digitale betaling via bijvoorbeeld een Tikkie.

We geven je graag nog de volgende tips bij het kopen of verkopen van je fiets of onderdeel:

Deel extra foto’s en stel vooraf vragen. Upload als verkoper zoveel mogelijk relevante foto’s. Houd de overdracht zo kort mogelijk, bijvoorbeeld door van tevoren zoveel mogelijk informatie te krijgen over de fiets en/of het onderdeel

Maak van tevoren duidelijke afspraken over de prijs en betaling

Houd gepaste afstand van elkaar: het RIVM adviseert minimaal 1,5 meter

Zet de fiets of het onderdeel bij voorkeur buiten klaar; maak gladde oppervlaktes van te voren schoon en desinfecteer ze indien mogelijk

Betaal, ook aan de deur, contactloos bijvoorbeeld met een Tikkie.

Maar veel belangrijker: zorg goed voor elkaar en blijf gezond, want alleen samen krijgen wij het Coronavirus onder controle!

Team VeloScout

Top