For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

VeloScout & Acelera slaan de handen ineen

VeloScout Logo

VeloScout en Acelera starten vanaf 4 augustus een samenwerking om samen een nog groter fietspubliek te bereiken. Als partnership hebben VeloScout – bekend als niche marktplaats van kwaliteitsracefietsen en mtb’s – en Acelera – de webwinkel gespecialiseerd in kwaliteitsfietskleding – genoeg jus in de benen om de fietscommunity maximaal te bedienen.

In de groeiende fietsenmarkt zien de twee opkomende merken een kans om samen meer uit hun proposities te halen. Beide bedrijven blijven zich richten op hun eigen kernactiviteiten, maar zullen vanuit marketingoogpunt samen opereren. “De doelstellingen van onze bedrijven bijten elkaar niet, maar zijn juist complementair. Iemand met interesse in een racefiets van € 2.000, is ook gebaat bij goede wielerkleding,” aldus Stefan Hoeben, mede-oprichter van VeloScout.

Hugo Lindenbergh, een van de twee oprichters van Acelera, voegt toe: “Uiteindelijk willen we fungeren als een paraplumerk waaronder verschillende fietssites passen en elkaar aanvullen, denk bijvoorbeeld aan blogsites met informatie over fietstochten en merken die gespecialiseerd zijn in fietsaccessoires. De gesprekken met deze partijen zijn al in volle gang. Op deze manier kunnen we meegroeien én sterker worden in een explosief groeiende fietsmarkt, en de talloze fietsers in Nederland en België blijven bedienen.”

Over VeloScout

VeloScout, opgericht in januari 2020, is een platform waar fietsliefhebbers bij elkaar komen. Op zoek naar een nieuwe racefiets met alles erop en eraan of juist een tweedehands mountainbike om te ontdekken of die sport je ligt, bij VeloScout ben je aan het juiste adres.  Daarnaast kun je op VeloScout je racefiets of mountainbike gratis en eenvoudig verkopen. VeloScout BV bereikt maandelijks meer dan 20.000 unieke bezoekers op de site.

Over Acelera

Goede wielerkleding voor de juiste prijs! Dit was het uitgangspunt van Acelera bij de oprichting in 2020. Hoe? Ze houden het simpel. De focus van Acelera ligt op een smal assortiment met alleen de beste essentials voor wielrennen. En dat slaat aan! De klanten van Acelera beoordelen de webshop gemiddeld met een 4.8.

*Bron: TrustPilot

Persinformatie:

VeloScout
Contactpersoon: Luuk Willekens
E-mail: info@veloscout.com

Acelera
Contactpersoon Jurrian van der Mannen
E-mail: koers@acelera.cc

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recente berichten

VeloScout – For Sale

Meer dan drie jaar werkten Luuk en ik bevlogen aan het opzetten van de eerste marktplaats in de Benelux, uitsluitend gericht op kwalitatieve racefietsen en

Lees verder »

Fiets kopen?

Van een van onze VeloScouters…. Na lang getwijfeld te hebben, heb ik toch de beslissing genomen om een nieuwe fiets in plaats van een tweedehandse

Lees verder »
Eifel

Klimrondje Nordeifel

Op de site Racefiets-routes verzamelt fietsfanaat Harold Sleegers kwalitatief goede gps-routes voor de racefiets. De routes variëren in lengte van 60 tot 120 km, gaan

Lees verder »

Laat een reactie achter


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes − zes =

Top